Borospohár, az örök klasszikus

Borospohár

A tanulmányok szerint jó hatással van a testre, ha valaki kis mennyiségben rendszeresen fogyaszt vörösbort. A családi és a baráti összejöveteleken is nagyon népszerű ez az ital. Ennélfogva, egyetlen háztartásból sem hiányozhat egy olyan szett, amelynek a segítségével igazán élvezetes lehet az iszogatása. A White Crystal már több esetben is bebizonyította, hogy verhetetlen a borospohár szépsége.

Az idei kollekció nagyon szép lett, tehát rengetegen mutatnak iránta érdeklődést. Korrekt áron vásárolható meg a weboldalról. Még jobb, ha a megrendelése díszdobozban történik, mert így a tárolása sem okoz gondot. Ajándék gyanánt is tökéletes a karácsonyi időszakban. Érdemes egy 6 darabos borospohár szett mellett dönteni. Az érdekes, gravírozott minták különösen szépnek számítanak.

Nagyon gyakoriak a virágos figurák. A vevők körében népszerűk még a nonfiguratív alkotások. Az űrtartalom változó lehet, tehát erre mindenképpen oda kell figyelni a megrendelés során. Az sem mindegy, hogy a karima melyik irányba nyílik. A borospohár különleges kristályból készült, ezért igen szép a csillogása. A szára remek kialakítással rendelkezik, tehát ergonomikus a fogása. A talpa egész nagyméretű, ennélfogva nehezen borul fel.

Mivel sérülékenynek számít, ezért érdemes nagyon elővigyázatosnak lenni vele. Gyönyörűen mutat a megterített, ünnepi asztalon. A borospohár mellett másféle, lakberendezési kellékek megvásárlására is lehetőség nyílik. Jól mutat egy váza, gyümölcsös tál vagy a kínáló az asztalon vagy a polcon.